keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uusi minä?

Ei suinkaan! Sama minä täällä kirjoittelee, mutta tavoitteita toki uudelle alkaneelle vuodelle löytyy. Vuosi vaihtui hyvissä merkeissä rakkaiden kanssa, tietenkin vanhempiani kova ikävä (edelleen Kolumbiassa). Olen vieläkin hyvin perheläheinen ja reisussa tuli totuttua suvun hulinaan. Onneksi rakkaita löytyy täältäkin sulhasen ja parhaiden ystävien muodossa. En siis ole aivan pulassa hehe.. Jaksoin muuten jopa valvoa, mikä on huikeeta. Yleensä lähden unille jo 22.00. Kova nälkä kuitenkin iski valvotessa, joten lopputuloksena haettiin vähän jauhelihapizza... Paras uusvuos ikinä! Ainakin edelliseen verrattuna, jolloin makasin sängyssä vatsatautia sairastavan äidin kanssa.

Mun uudenvuoden pusu ♥
Minulla on paljon kiittämistä vuodesta 2016, jolloin sain paljon mahdollisuuksia ja saavutinkin varmaan eniten muihin vuosiin verrattuna. Tämä vuosi opetti minulle erityisesti, että kaikista huonoista tapahtumista seuraa jotain hyvää. Suunta on aina eteenpäin vastoinkäymisistä huolimatta. Vuoden suurimpiin tapahtumiin kuului tietenkin Fitnessmalli -kisaan osallistuminen, kihlaus sekä opiskelujen aloittaminen avoimessa yliopistossa. Itse kisaan osallistuminen oli odottamaton tapahtuma, mutta opetti minulle paljon, antoi mahdollisuuksia ja sain uusia ihania ystäviä. Kihlaus oli paras päätös ikinä vuodelleni. On mahdotonta kuvailla kuinka onnellinen olen, että olen sitoutunut niin ihanaan ja sopivaan henkilöön minulle. Reissu oli myös ihana ja rentouttava. Opiskelujen aloittaminen on ollut innostavaa. Olen viihtynyt luennoilla ja ollut kiinnostunut aiheista. Arvosanatkin ovat olleet ihan hyviä ja tavoitteena onkin päästä tänä vuonna kouluun virallisesti sisään. 


Ikävä näitä ihania ihmisiä!
Huonoa vuonna 2016 oli stressin määrä. En ollut koskaan stressanut vastaavasti kuin nyt. Suunta on kuitenkin ylöspäin ja on opittava ottamaan rauhallisesti. Stressiä käsitellen olenkin jo pari postausta kirjoittanut.
Providencian rannat on kyllä jotain niin ihanaa
Vuonna 2017 toivon jatkavani samaa rataa kohti mahdollisuuksia. Haluan oppia rentoutumaan yhä paremmin terveyden kannalta, mutta tavoitella silti tosissaan tavoitteitani. Toivon, että pääsen myös tekemään enemmän töitä opiskelujen hellittäessä ja kehittäväni blogiani yhä parempaan suuntaan. Haluan myös kehittää siisteyttäni ja siivota yhä useammin. Tavoitteena pitää asiat järjestyksessä, vaika elämä menisikin hektiseksi... Viikottainen suursiivous olisi aika jees.
Mitä urheilullisiin tavoitteisiin tulee, toivon kasvattavani huomattavasti enemmän lihasta ja oppivani hyväksymään tämän ''bulkin'' aikana nousevan vaa'an luvun yhä helpommin. Vaikka halua kasvulle on, voi painonnousun hyväksyntä ola vaikeaa. Erityisesti naisille. Toivon myös, että pääsen tänä vuonna tekemään sarjoja 100 kilon painoilla kyykyissä ja maastavedoissa sekä kehittää penkkiäni. Haluan panostaa yhä enemmän kehonhuoltoon ja kunnolliseen palautumiseen. 

Nyt on kalenteri ostettu ja tavoitteet kirjattu ylös! Mitä tavoitteita teillä on vuodelle 2017?
♥ Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?