keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Mistä hankin treenivaatteet?


Itselläni rahan saanti on melko tiukkaa, sillä en opiskelujen vuoksi pysty tekemään työtä kokopäiväisesti vaan enemminkin keikkaluontoisesti. Maksan opiskeluni myös itse. Koska asun vielä kotona rahaa ei mene onneksi ainakaan liikaa ruokaan tai muihin asumislaskuihin... 
H&M-shortsit ja Casallin huppari
Ostan treenivaatteita useammin kuin perusvaatteita. Tunnen saavani niistä paljon hyötyä, koska käytän treenivaatteita jatkuvasti. Ne myös motivoivat treenaamaan! Ennen mulla ei ollut niinkään väliä treenasinko reikäsessä paidassa (saatan kyllä niin edelleenkin tehdä..), mutta ajan kuluessa olen huomannut mukavien/kivannäköisten treenivaatteiden vaikuttavan hyvinkin positiivisesti treeneihini. Mitä itsevarmempi olo, sitä paremmin treeni sujuu. Toki treenivaatteita valittaessa on muita kriteerejä kuin se ulkonäkö, kuten mukavuus, läpinäkyvyys ja paksuus. Kukaan ei halua ostaa trikooita, jotka repeytyvät heti ensimmäisen käytön jälkeen. Treenivaatteethan yleensä kuluvat helpommin hikoilun ja muun kulutuksen vuoksi.
En myöskään kovinkaan paljon välitä merkkivaatteista, oli sitten kyse urheilu- tai perusvaatteista. Onhan se ihan kiva jos on Niken air maxit, mutta ei se ole mulle varsinainen kriteeri. Ehkä siksi myös urheiluvaatteiden ostaminen on minun tapauksessani budjetille hellempää. Rehellisesti sanottuna mun peppukaan ei näytä kovin hyvältä useimmissa Niken trikooissa...
Tässä Zalandon Even&Odd -trikoot, jotka on kyllä hyvin hyvin ohutta materiaalia..
..rakastan kyllä näiden väriä!
Edullisesti olen urheiluvaatteita saanut pääosin tilaamalla. Selailen usein huvikseen nettisivustoja ja punnitsen eri vaihtoehtoja. Sportamoren -sivuja pystynkin suosittelemaan kaikenlaisille treenaajille. Sieltä löytyy toisinaan myös merkkivaatteita edullisesti. Jos merkillä ei ole väliä ja tykkäät eri kuvioista sekä väreistä, suosittelen Blaccia sportamorelta. Blaccilta löytyy useita trikooita alle 25:llä eurolla perusväreistä kivoihin kuvioihin asti. 
Toppi H&M ja trikoot Blacc
Toinen paikka, josta löytyy ihania treenivaatteita hyvään hintaan on Zalando. Zalandon Even & Odd active -merkki tuottaa kivannäköisiä treenikappaleita. Kummallakin sivustolla on ilmaiset toimitukset ja laskun voi maksaa Klarnalla kätevästi 14 päivän kuluessa. Jos pelkäät ettei tilauksesi sovikaan sinulle, palautuskin sujuu vaivatta ja ilmaiseksi. Lisäksi oon tilannut Fitnesstukulta, josta tilaan myös välillä lisäravinteita, proteiini herkkuja (propud, snickers-patukat, pandy) tai kalorittomia kastikkeita. Fitnesstukulta löytyykin välillä kampanjoita, joissa on ilmaiset postikulut! Tilattua on tullut toisinaan myös Body Actionilta, josta löytyy välillä muun muassa better bodies -tuotteita hyvillä alennuksilla. Myös Gazokselta voi tulla hyviä löytöjä poistotuotteista!
Stadiumilta yläosa, alaosa gazokselta ja niken tossut
Tosi harvoin, mutta joskus olen ostanut facebookin kautta kirppikseltä. Osa ihmisiä ostavat treenivaatteita, jotka jäävätkin käyttämättömiksi tai muuten vähäiseen käyttöön. Tämän vuoksi he myyvät niitä eteenpäin. Olen myös sixpack -kylmälaukkuni ruuan kuljetukseen ostanut facebookin kautta, ja ollut hyvin tyytyväinen ostooni. Kannattaa siis kurkata urheiluvaate -kirppikset facebookista. Niissä on silti oltava tarkka ja pyytää hyvät kuvat tuotteista ettei väärinkäsityksiä pääse tapahtumaan. Myös palauttaminen ei useimmissa tapauksissa ole mahdollista. Jos myyjä on lähialueelta saattaa hän suostua sovittamaan tuotetta. Tämä riippuu tietenkin myyjästä.
Zero Pointin -sukat, H&M -trikoot ja Ginan toppi

XXL:stä löytyy välillä hyviä alennuksia niin lisäravinne kuin treenivaatteiden puolella. Kannattaa siis pitää silmät tarkkana, kun XXL:n mainokset osuu näköetäisyydelle. Stadiumista saa myös hyviä alennuksia. Jäsenyys-kortti kannattaa sinne hankkia, jos tulee kyseisessä paikassa useammin asioitua. Olen myös hankkinut, etenkin salikäyntini alkuaikoina, treenivaatteita H&M:stä. Mielestäni sieltä löytyy ihan kestäviä ja trendikkäitä vaatteita edulliseen hintaan. Tykkään myös Gina Tricotin alennuksista, joista löytyy ihania treenivaatteita. Hyvää Ginan trikooissa on korkea-vyötärö, joten ne pysyvät hyvin jalassa myös kyykkypäivänä. Pari kertaa mulla on kyllä ironnut H&M ja Ginan trikoiden saumasta osa, mutta ompelulla olen saanut korjattua vian huomaamattomaksi.
Nämä trikoot ovat kolumbialaista merkkiä nimeltä Kassis! Saispa Suomesta :( Erinomaisen laatuset


Tekstissä nyt näkyykin muutamia treenikappaleita, joita onkin varastoitunut aika lailla... Ja tähän loppuun vielä haluan mainita, että välillä on ihan kivakin hemmotella itseään hienoilla treenivaatteilla. Ei aina tarvitse pinnistellä! Mistä te muuten hankitte treenivaatteenne?

♥ Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?