torstai 22. joulukuuta 2016

Lomailua täysin rinnoin

Blogihiljaisuudestani varmaan huomaakin, että olen lomailuun ja rentoutumiseen täysin uppoutunut. Netti toimii täällä muutenkin hyvin heikosti, joten sitä ei tule erikoisemmin käytettyä. Koulujuttujakaan ei ole tullut mietittyä yhtään.
Rapua ja simpukkaa
Viime viikolla kävimme vielä pienemmällä saarella, Providenciassa. Yövyimme koko melkein koko suku siellä muutaman päivän ja heti keskiviikkona juhlimme äitini synttäreitä paikallista bändiä kuunnellen. Reissu oli ihana, sillä Providencia on hyvin rauhallinen ja kaunis paikka. Täydellinen kohde rentoutumiseen. Sinne lennetään pienellä lentokoneella, johon mahtuu 20 ihmistä. Lentokone on vähän niinkuin suomalainen sauna siivillä..heheh. Itse asiassa tämä on mahtavaa, koska näin saarelle ei tule liikaa ihmisiä tai ''massaturismia''. Tietty rauhallisuus ja turvallisuus pysyy eikä isoja all inclusive -laatikkohotelleja näy missään. Ruoka on Providenciassa ihan täydellistä aitoa meriruokaa. Siellä ei tulisi mieleenkään tilata pastaa, koska listalta löytyy myös hummeria, katkarapuja, rapua, simpukkaa ja tuoretta kalaa.

Tiivis tunnelma lentsikassa


Toinen erityinen herkku saarilla on leipäpuun hedelmä, joka on hieman perunamainen, mutta tsiljoona kertaa namimpaa. Ikävöin kyseistä aina Suomessa. Myös keittobanaania ja kookosriisiä tulee syötyä ahkerammin. Keittobanaania saa muuten myös Suomesta, jos vähän jaksaa metsästää. Reseptiä valmistustavoista olen ajatellutkin pistää blogiin myöhemmin.
kalaa, kookosriisiä, rapukeittoa, mustekalaa, hummeria, simpukkaa, keittobanaania, breadfruitia ja hieman salaattia
San Andres, jossa olemme loppuajan, on hieman vilkkaampi saari. Täällä on tullut vähän treenailtua myös oman mielen mukaan. Vaikka sukulaiseni kovasti toitottavat ettei lomalla kuullu treenata niin minulle se kuitenkin kuuluu myös hauskanpitoon. Treenaan kumminkin huomattavasti rennommalla otteella ilman valmista suunitelmaa ja treenipäivyrikin jäi Suomeen. Kuntosalit ovat kyllä San Andresissa ihan eri luokkaa. Painot ovat ruosteisia ja valinnanvaraa on vähemmän, mutta kyllä aina jonkinlaisen treenin keksii. Providenciassa tuli myös kiivettyä parin tunnin matka korkeimmalle kohdalle, mistä pohkeet jäivätkin tosi kipeiksi.

Ruuan suhteen olenkin höllännyt aika lailla. Olen kuitenkin kotona aina katsonut melko tarkkaan syömisiäni, joten on mukavaa myös välillä ottaa rennommin. Haluan vapaasti nauttia kolumibialaisista herkuista, joita en löydä Suomesta. Jouluaika on muutenkin hyvää aikaa antaa itselleen luvan nauttia hyvästä ruuasta hyvässä seurassa.
Puhtaat niket
Löytyispä Suomesta enemmän froyo -paikkoja! Fanitan niitä suuresti
Tällä hetkellä olen kipeänä, mikä harmittaa suuresti. Sain äitiltä pöpöä, joka aiheuttaa kuumetta, päänsärkyä, nuhaa ja yskää. Toivon kyllä, että parannun pian ennen synttäreitäni 23. päivä eli huomenna. Synttäripäivän suunitelmat ovat vielä ainakin itselleni melko olemattomat, minulle on kuulemma yllätystä luvassa. Ensi viikon tiistaina onkin jo matka takaisin Suomeen!

♥ Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?