perjantai 30. joulukuuta 2016

Kyllä, olen kihloissa

Muistatteko, kun aikaisemmin kirjoitin synttäreinäni olevan yllätystä luvassa? No, kosinta oli ainakin yksi niistä. Poikaystäväni oli suunitellut päivän täyteen yllätyksiä hieronnasta ruokaan asti. En tientenkään osannut aavistaa tätä, mikä on aikamoinen saavutus, koska olen suurinpiirtein fbi-agentti.
Itse kihlaus tapahtui meren äärellä piña coladojen kanssa Auringon laskiessa. Kaikki sukulaiseni tiesivät, mutta hienosti oli asia pidetty salassa. Reagoinkin kihlaukseen shokissa itkien onnesta. Poikaystäväni kyllä hieman pelästyi kun suusta ei tullut muuta kuin itkua.. Vastasin myöntävästi pitempään miettimättä.
Äitin ottamat salakuvat
En itse pidä mitää aikarajaa sille, milloin voi kihlautua. Omat vanhempani kihlautuivat 5 kuukauden seurustelun jälkeen. He itseasiassa kihlautuivat myös ja menivät naimisiin San Andresin saarella. Tiedän, että suhteemme on vahva ja sovimme toisillemme. Vaikka tunnen itseni vielä hyvinkin nuoreksi, uskon suhteeseemme ja kihlauksemme olevan oikea päätös. Häitä emme ole enempää miettineet ja haluamme tehdä sen rauhassa ajan kanssa, joten hääpäivästä ei vielä ole tietoa. Vieläkin totuttelen ajatukseen, että poikaystäväni on nyt sulhaseni.
Olen iloinen, että olen saanut elämääni aivan mahtavan ihmisen, joka ymmärtää minua. Parasta on, että olemme samantyylisiä ja voin jakaa myös rakkaan elämäntyylini hänen kanssaan. Rakastan sitä miten hän aina kannustaa minua, kun olen allapäin ja motivoimme toisiamme hyvin tuloksiin niin koulussa, töissä kuin salillakin. Voin sanoa, että en mene naimisiin pelkästään elämäni rakkauden kanssa vaan myös parhaan ystäväni. Kaikki menneet sydänsuruni ovat kyllä olleet tämän  arvoisia. Olen niistä paljon oppinutkin ja tiedän saavani nyt prinsessan kohtelua.
Sain myös lempikakkuani! Suklaa ja arequipe ♥
Tämä oli täydellinen lopetus vuodelle 2016. Odotan innolla mitä seuraava vuosi tuo. Hyvää uutta vuotta myös lukijoille! Kiitokset kaikille vielä kerran onnitteluista.

♥ Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?