torstai 24. marraskuuta 2016

Kalorittomien nuudeleitten testaus + resepti

Hei rakkaat,

Tämä ihmeellisyys tarttui mukaani Ruohonjuuresta, kun olin dieetillä. Dieetillä usein etsitään niitä täyttävämpiä, mutta vähemmän kaloreita sisältäviä ruokia. Esimerkkeinä näistä toimivat monet vihannekset, perunat tai, vaikkapa kala. Kaloriton nuudeli soveltuu myös hyvin, jos haluaa iltapalaksi kunnon nuudelikeittoa, mutta hiilarit eivät siihen aikaa päivästä ole enään niin suuressa tarpeessa.
Tuotteella on aika suolainen hinta, joten en tätä voisi jatkuvasti ostella kaappiin. Ajattelin kyllä metsästäväni aasialaisen kaupan, jos sieltä löytyisikin shirataki-nuudeleita edullisemmin. Sattuuko joku Turun alueelta tietämään löytyykö täältä aasialaisia kauppoja?
Kyseiset nuudelit on valmistettu jamssijuuresta eivätkä sisällä juuri lainkaan hiilihydraatteja, mutta hieman löytyy kuitenkin kuituja. Kaloreita on 100 grammassa 6, mikä on hyvin olematon määrä. Nuudelit ovat silti yllättävän täyttäviä, mutta en tietenkään söisi näitä pelkästään yksinään.
Nyt minullahan ei ole niinkään tarvetta näihin, koska olen niin sanotulla bulkilla, jolloin ruokaa tarvitaankin suurempia määriä.
Nämä nuudelit eivät ole maultaan kummoisia, mutta keittäessä ne ikään kuin imevät liemestä makua. Siksi kannattaa jättää hautumaan ja pistää herkullisia vihanneksia sekaan! Pari kertaa on nyt tullut syötyä ja valmistustapakin mennyt aika lailla samalla tavalla;1. Pese nuudelit vedellä (hieman katkarapumainen-haju, mutta ei maistu!)
2. Keitä n. 500ml vettä ja lisää haluamasi liemikuutio. Kun vesi kiehuu, lisää nuudelit ja alenna lämpötilaa. Kannattaa myös lisätä lempiyrttejä, itselläni korianteri.
3. Valitse vihannekset. Käytin ekalla kerralla ihan vain pakastevihannespussin wokkisekoitusta, toimii myös. Tokalla rutkasti porkkanaa, selleriä ja maissia. Limettäkin lisäsin joukkoon.
4. Valitse proteiininlähde, esimerkiksi kanaa, jauhelihaa,katkarapuja tai kananmunaa.
5. Itse asiassa pistä vain sekaan kaikkea hyvää :D Tämä on nopeaa ja helppoa eikä vaadi paljon aikaa. Oman maun mukaan on hyvä ja turvallista soveltaa!
Tulipas asiallinen ohje taas...
snapchat: marjaisabella

♥ Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?