tiistai 8. marraskuuta 2016

Jalat huutaa halleluja + itsetekoinen ben&jerry's

Oon nyt muutaman kerran jalkoja vetänyt kyseisellä ohjelmalla ja pakarat aina olleet tosi kipeät seuraavana päivänä. Eihän se kipu nyt olekaan varma indikaattori lihaksen kehittymisestä, mutta on kivaa kun treeni tuntuu jossain.
 Jostain kumman syystä lantionnostoja en saa enään kunnolla tuntumaan, joten pidän niistä hieman taukoa. Kuitenkin bulgarialaisella kyykyllä olen nyt saanut entistäkin enemmän tuntumaa. Onko teilläkin välillä sillaisia kausia kun jokin liike menee paremmin perille kuin entinen lemppari?

Bulgarialainen kyykky alkoi tuntua enemmän kuin muutin ajatustapaani. Eli sen sijaan, että tein liikkeen liikkumalla vain ylös ja alas, ajattelen laskevani alaviistoon ja työntäväni näin pakaralla takaisin yläviistoon. Siitä lähtien ,kun muutin ajatustani, alkoi tuntumaan kyllä ihan hulluna pakaran yläosassa. Tässä siis oiva esimerkki miten pelkkä ajatus voi vaikuttaa kohdelihaksen treenaamiseen. Bulgarialaisen kyykyn suoritan yleensä smith-laitteella kunnon painoilla ja avuksi otan vyön tukemaan alaselkää. Edellisestä pakarareeni -postauksestani löytyykin kuvaa bulgarialaisesta kyykystä. Lisäksi lisäsin liikkeestä instagramiin videon!

Uudet treenihousut saapuivat Zalandolta! Ei kyllä laadulta parhaimmasta päästä, kun heti päälle pukiessa tuli reiteen reikä :D
Kuitenkin ennen kuin lähden suorittamaan sitä niin ihanaa jalkatreeniä, aktivoin pakarat. Apuna aktivoimiseen toimivat erilaiset kuminauhat. Aktivoinnin aikana teen pakaroille kehonpainolla liikkeitä ja lopetan vasta, kun tunnen kunnon poltetta. Näin pääsen kohdistamaan jalkatreeniä myös pakaroille, jotka mun osalta usein ovatkin unholassa etureisien ottaessa tilanteet haltuun. Ennen aktivointia aina lämmittelen putkirullalla!

Olen lähtenyt yksinkertaistamaan paljon jalkatreenejäni. Keskityn nykyään enemmän tekemään vähemmän liikkeitä, mutta raskaammin. Toivotaan, että se lihas tarttuu sieltä.
Ennen treeniä Celsiusta antamaan energiaa, eihän siitä jalkapäivästä helpolla selvitä...

Tässä kyseinen treeni:

1. Kyykky hackissa (pyramidisarja)
2. Bulgarialainen kyykky smithissä (3x10-12 per jalka)
3. Sumo-maastaveto (4x8-10)
4. Jalkaprässi (4x8-10)
5. Etureisien ojennus (3x8-12 + 1x15-20)
6. Reiden sisentäjä (4x12)

Treenin jälkeen tekikin mieli jätskiä, joten lähdin väsäämään ihanaa banaani-jäätelöä! Blogissa on ennenkin esiintynyt tätä ihanaa banaani-jätskiä ben&jerry's tyylisenä, kun heitin sekaan uunissa paistettuja Quest Barin -palasia. Tällä kertaa tuli kuitenkin vähän jouluisempi kombo...

Pakastin siis kaksi banaania viipaloituna (ainakin 2 tuntia) ja sen jälkeen survoin banaanin viipaleet sauvasekoittimella jätskiksi. Joukkoon heitin piparin -palasia, kuivattuja mulberryjä, Hershey'n makeuttamatonta kaakaota ja maapähkinävoita. Ai ai, kun oli hyvää!
Joko sielläkin odotellaan joulua innolla? 

♥ Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?