sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Treenivarusteet salilla

Mitä treenivälineitä mun treenikassista löytyy? Itse uskon treenivarusteista olevan apua. En niitä kuitenkaan jatkuvasti ihan joka ikisessä liikkeessä käytä, mutta joissain tilanteissa niistä voi olla suurikin hyöty. Mun treenikassista löytyy seuraavat:


dsc_0932


1.Hanskat


Nämä on mulle tärkeitä. Känsät ovat vähentyneet ja raskaita painoja tehtäessä ei tanko paina ärsyttävästi käteen vaikuttaen näin suoritukseeni. Hanskoja käytän aika usein ylä- sekä alavartalotreenissä.


dsc_0931


2. Vyö


Vyötä käytän harvemmin, mutta otan sen käyttöön lisätuen tarpeessa. Esimerkiksi suuremmilla painoilla kyykätessä selkä pysyy helpommin suorana lisätuen avulla. Näin tekniikka ei pääse kärsimään.


dsc_0930


3. Remmit ja versat


Remmejä käytän yleensä maastavedoissa, kun tulee vähän enemmän painoa. Itselläni on melko heikko puristusvoima ja pienet ranteet. Yleensä kädet väsyvät jalkojen jaksaessa enemmän. Versoja käytän myös vaihtelevasti samaan tarkoitukseen. Välillä saatan myös selkää treenatessa käyttää näitä, jos tuntuu liikkeen menevän liikaa hauiksille ja haluan keskittyä enemmän selkään.


dsc_0938


4.Treenipäiväkirja


Ei varsinainen treenivaruste, mutta koen suurta hyötyä saadessani kirjoittaa treenit ylös. Näin kehitystä on helpointa seurata.


dsc_0933


5.Kuminauha


Pidän aina omaa kuminauhaa mukana, jolla usein teenkin alkulämmittelyt tai eristävää jumppaa jalkapäivinä.
[caption id="attachment_886" align="alignnone" width="460"]dsc_0458 Mukavaa sunnuntaita![/caption]

-Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?