perjantai 28. lokakuuta 2016

Mitä messuilta tarttui mukaan?

Viikonlopun I Love Me -messut olivat kyllä kaikin puolin mahtavat. Sen lisäksi, että meillä oli kauan odotettu finaali, pääsimme finalistien kanssa työskentelemään promohommissa. Pidin kyllä messuista erityisesti niiden sisällön vuoksi. Hyvinvoinnista kiinnostuneelle sieltä löytyi, vaikka mitä! Tarjoukset olivat myös aika huippuja. Joka nurkassa oli uusia ja mielenkiintoisia maistiaisia. Harmittaa vain, etten paremmin ehtinyt kiertelemään messuilla.

Mukaani tarttui silti vähän jotakin mukavaa itselleni.Kuvassa ei nyt näy kaikki kokonaisuudessaan (patukoita ja celsiuksia tietenkin enemmän!!), mutta pääosin saa tästä tiivistetysti kuvan mitä tuli messuilta hankittua. Moni hankkeistani onkin tälläistä helppoa ''reissu'' hätävälipalaa. Tämäntyyppisillä tuotteilla usein varmistan ettei ruokailujen välit veny liian pitkiksi.

♥ Celsiukset nyt ovat minulle ehdoton juttu. Ihme kyllä luulin, että sen mielihimo laskisi kesän jälkeen ilmojen viiletessä. Näin ei kuitenkaan ole käynyt. Vaikka olen vilukissa nautin celsiuksia vielä mielellään, etenkin ennen treeniä tai luennolla. Koen niiden antavan jopa enemmän energiaa kuin itse treeniboosteri. Messuilla Celsiusten suosio oli kyllä suuri. Ne oikein katoivat silmistä. Lempimakuja olivat selvästi; sitruuna-lime ja vadelma-acai.

♥ M-nutritionin proteiinikahvi oli minulle uusi tuttavuus. Kilpasisko toi minulle siitä maistiaisen ja ihastuin kyllä. Maku on hieman makea ja antaa kyllä rutkasti energiaa. Vaikka itse olenkin tumman kahvin juojia, ei makeus ole pahitteeksi. Arvot tässä ovatkin huikeat, meinaan yhdessä annoksessa (15g) 47kcal ja 9g proteiinia (makuna: choco mochachino)! Tätähän voisi ottaa, vaikka matkustaessa ja juoda missä vaan saa kuumaa vettä. Ajattelin ottaa käyttöön aamukahviksi tai ennen treeniä. Sisältää muuten mittalusikan!


♥ Pakko sanoa, että nämä Fastin -pannukakut ovat ihaaania. Tykkään usein syödä niitä vähän pannulla karamellisoidun banaanin ja kalorittoman siirapin kera. Ne ovat niin helppo valmistaa ja onnistuu takuuvarmasti aina. Itse ainakin usein olen usein möhlinyt omatekoset proteiinipannarit täysin. Harjotus tekee tietenkin mestarin, mutta jos aika on rajallista tai hieman laiska, nämä pussukat ovat mainioita. Tässä taas oiva ratkaisu kuljetukseen, jos haluaa vaikka tehdä protskupannareita mökillä niin ei tarvii kuin sekoittaa maitoon!

♥ Sama juttu näissä puddingeissa! Näitä on myös paljon mennyt, etenkin cookies and cream -makuisena. Aatelin ottaa näitä joulukuussa mukaan Kolumbian matkalle. Kunhan saa nestettä mihin sekoittaa, niin herkullinen proteiinivälipala on valmis. Helppoa ja nopeaa.

♥ Leaderin amerikkapatukat! Olen maistanut maapähkinävoin -makuista. Näin maapähkinäfanina pidin kyllä siitä, joten nyt lähtee testiin vielä Rocky Road ja Cookies and Cream! Saa nähdä onko hyviä.

♥ Leaderin softbaria tuli myös. Ei nyt niinkään makuelämys ja omistaa perinteisemmän ''lättä'' proteiinipatukan rakenteen, mutta tykkään tosi paljon sen arvoista. Kuitua löytyy rutkasti per patukka ja se on stevialla makeutettu.

♥ Nixit ja naxit ovat kyllä makuelämys. Niiden koostumus on ihan huippuluokkaa ja näitä patukoita vetää kyllä ihan herkkuna. Sokeriakin löytyy enemmän, mutta hei bonuksena on myös proteiinia! Ei pienet määrät sokeria nyt olekaan niiiiiiiin pahaksi.

Innoissani olen näistä pikkueväistä, joita tuli hankittua. Todennäköisesti tulen ottamaan joulukuussa Kolumbian reissulle jotakin näistä. Pitkillä lennoilla on kivaa, kun löytyy vähän omaakin evästä.

Isabella
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?