sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kuulumiset ja stressin käsittelyä

Jees, moikka ihanat!

Olen vihdoin päässyt eroon finaalin jälkeisen ''tyhjyyden'' tunteesta. Vaikka arki tuntui kovalta iskulta päin kasvoja, alkaa nyt pikkuhiljaa taas ymmärttämään omaa elämäntilannettaan. Ensimmäisen tentin tulos ilmestyi moodleeni ja olen hyvin tyytyväinen siihen. Tämä piristi mieltäni kyllä suuresti ja motivoi yhä enemmän. Avoimen väylän kautta hakeminen vaatii hyvää keski-arvoa. Lisäksi tuli uudet treenihousut hankittua, uudet treenivaatteethan piristää aina. Nyt vaan odotellaan milloin paketti putkahtaa postista!
Ben&Jerry's:iä olikin odotettu
On tullut herkuteltua, kuten alla olevista kuvista näkyykin. Kulunut viikko onkin mennyt pienistä mielijohteista nauttien. Perusruokaa on syöty, mutta myös niitä hassuja himoittuja ruokia. Innolla odotan treenien ja ruokavalion muuttumista, nyt kun suunitelmissa on kulutuksen yli syöminen ja täten lihasten kasvattaminen. Nyt on aika saada lisää muotoja!Raaka-suklaa ehdoton uusi rakkaus
Positiivisuuden ylläpitäminen on itselleni ollut haastavaa, näin herkkänä ykilönä. Pyrin kuitenkin keskittämään ajatukseni aina positiivisiin mietteisiin. Uskon sen olevan avain menestykseen. Haluankin jakaa teille vähän juttuja, joista koen olevan hieman apua vaikean tilanteen vallitessa.

Jos stressaa paljon, auttaa aikataulutus ja prioriteettien määrittäminen. Selkeä suoritusjärjestys helpottaa mieltä huomattavasti. Minulla on koulujuttujen kanssa ollut huomattava stressi juuri sen työpaljouden vuoksi. Kun määritän mihin haluan panostaa ja mitä kannattaa tehdä ensiksi, on mieli selkeästi järjestäytyneempi ja rauhallisempi. Kalenteriin kannattaa merkitä deadlinet ja, vaikka tavoitteet joka päivälle ja viikolle!
Ruokaa verkkoluennon yhteydessä hehe
Stressiä kannattaa purata myös jollain keinolla, mutta ei toiseen. Itselläni treenaaminen on erinomainen tapa purata stressiä tai esimerkiksi tämä kirjoittaminen. On myös tärkeä mahduttaa omaa-aikaa, jolloin pääsee rentoutumaan esimerkiksi Netflixin äärellä. Kannattaa irottautua siksi aikaa puhelimesta ja keskittyä vain itseensä. Hyviä yöunia ei saa unohtaa. Levänneenä jaksaa ehdotommasti enemmän.

Kun negatiivinen mieli valtaa ja stressaa on parasta puhua jollekin. Mahdollisesti ihminen, joka on kokenut tai kokee samaa kuin sinä. On ihanaa samaistua toiseen ja saada häneltä tukea tällä tavalla. Vaikka läheisiä olisi paljon, eivät kaikki välttämättä ymmärrä oloasi. Vahva tukiverkosto onkin tärkeämpää kuin se kuinka ihmistä tuntee.


Ihme kyllä, vihreä tee rauhoittaa mieltäni. Sallin myös vähän herkuttelua tai jotain kauan himoittua lohturuokaa lämmittään mieltäni. Itsensä hemmottelu on tärkeää, mutta ei kuitenkaan saa kylpeä itsesäälissä. On tärkeää muistaa miksi tekee mitä tekee ja tavoitella unelmiaan! Kaikki ei aina ole ruusuilla tanssimista.

Listojen tekeminen voi myös auttaa. Muistuta itseäsi kaikesta, josta olen kiitollinen. Niitä asioita löytyy meiltä kaikilta :)

Tsemppiä loppuvuoteen ja sen haasteisiin. We can do this!♥ Isabella

snapchat: marjaisabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?