lauantai 8. lokakuuta 2016

Ilouutisia!

Moikka!

Täällä ruudun takana kirjoitteleekin varsin innostunut tytteli ja syynä tähän innostukseen onkin kuntosalin vaihto! Voi että miten paljon iloa tälläinen asia voikaan tuoda :D Kuntosalilla käyminen on itselleni niin tärkeä ja rakas harrastus, että minulle on erityisen tärkeää millaisella kuntosalilla käyn. Olen vuosien mittaan muuttunut yhä vaativammaksi kuntosalien suhteen.Toki lyhyellä aikavälillä perussali kelpaa, mutta pidemmällä aikavälillä sitä haluaisi panostaa enemmän viihtyvyyteensä, myös oman kehittymisen ja motivaation vuoksi.

Edellisellä kuntosalillani olin käynyt melkein 3 vuotta putkeen, joten voitte kuvitella kuinka tälläinen muutos hieman jännittääkin. Kuitenkin kyseiseen saliin, johon nyt vaihdan, ihastuin jo keväällä. Tämä kuntosali on siis Garden Gym ja sijaitsee Raisiossa. Keväällä pääsin kokeilemaan poikaystäväni mukana, koska hänellä oli kaverikampanja, joka mahdollisti treenaamiseni siellä ilmatteeksi. Siitä lähtien alkoi päässä muhimaan ajatus salin vaihtamisesta.

kuntosali

Mikä sai minut sitten ihastumaan kyseiseen saliin? Garden Gym ei ole ketjusali vaan perheyritys, joten yksi hieno juttu siellä on laitteiden monipuolisuus. Tiedättekö, kun menee toisen ketjun salille (saadakseen vaihtelua), mutta kaikki laitteet ovatkin aivan samanlaisia? Ikään kuin samasta tehtaasta. No, itseni vakuutti se, että tällä kuntosalilla ei laitteet ole ''selkeästä muotista'' tehtyjä. Tuntuu, että näin pääsee ärsyttämään enemmän sitä lihasta erilaisten liikeratojen avulla ja mahdollisesti edistämään kehittymistä.

Toinen juttu oli avaruus. Nämä Garden Gymin laajat 500 neliötä sopii mainiosti tähän! Minulle on tärkeää, että salilla on tilaa tehdä mahdollisia ''omia'' asetteluja. Myös ruuhkan välttäminen on tärkeää. On häiritsevää, kun joka laitteeseen pitää jonottaa tai joutuu muuttaa treeniään tosi paljon päästäkseen tekemään.

naisten-kuntosali

Gardenilta myös löytyy painoja ja tankoja tarpeeksi sekä smith-laitteita(!!), mikä on erinomaista. Lisäksi tiloista löytyy naisten kuntosali erikseen. Vaikka itse en niinkään välitä ryhmäliikunnasta, Garden Gymillä on myös monipuolisesti tunteja aina putkirullauksesta crossfittiin. Lisäksi tiloissa on infrapunasauna, solarium ja jopa kauneussalonki naisten kuntosalin yhteydessä.

kuntosali-1-1

Laajat aukioloajat ovat minulle myös hyvin tärkeitä. Välillä aikataulut pääsevät niin hektisiksi, ettei oikein pääse ihmisten aikoihin treenaamaan :D Tuonne pääseekin avaimella treenaamaan milloin vain 5-24 aikavälillä! Jesjee

Nyt siis vielä treeniä pari viikkoa ennen finaalia ja entistäkin motivoituneena uudesta kotisalista! Aerobista on nyt tullut vähän tehtyä, ei finaalin vuoksi vaan siksi, että tuntuu sekin puoli kaipaavan vähän kehitystä :D

Tuutte nyt jatkossa varmaan saamaan enemmän treenipostauksia täältä, kun poikaystävä (go tomppa) pääsee vähän kuvailemaan!

Joko ootte käynyt äänestämässä suosikkianne Iltalehden sivuilta? Suora linkki äänestykseen tässä.

fit_85-72

Mitkä seikat ovat teille tärkeitä kuntosalia valittaessa? Saa kommentoida vapaasti :)  En pure! Hyvää loppuviikkoa lukijoille ja toivottavasti teilläkin treenit kulkee

(kuntosalikuvat otettu Garden Gymin nettisivuilta, joilta löydät myös enemmän tietoa kyseisestä liikuntakeskuksesta )

-Isabella

[caption id="attachment_820" align="alignnone" width="311"] Kuva: Petteri Peltonen Photography meikki: Inglot vaatteet: Casall[/caption]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?