perjantai 28. lokakuuta 2016

Moikka!

Ihanaa, että eksyit uudistuneeseen blogiini! Olen siis siirtynyt vanhasta blogistani tähän osoitteeseen, mutta suunitelmissani on silti jakaa samantyyppistä informaatiota hyvinvointiin liittyen. Olen 19-vuotias naisen alku Turun läheisyydestä. Olen perheeni ainoa lapsi, mutta kotonani on kaksi kulttuuria läsnä. Äitini on kolumbialainen ja isäni suomalainen. Puhun siis sujuvasti myös espanjaa, mutta luonteeltani olenkin sitten enemmän ujo suomalainen. Olen kuitenkin sisimissäni hyvin sosiaalinen ja empaattinen ihminen. Ehkä hieman liiankin tunteellinen valitettavasti!

Muutama vuosi on tullut kuntosalilla käytyä, jonka rinnalle on kehittynyt pikkuhiljaa terveellisiä elämäntapoja.
Bloggauksen maailmaan hurahdin siis Fitnessmalli -kisan myötä. Olin vuoden 2016 finalistina. Kisa oli minulle mielenkiintoinen ja ihana kokemus, koska ujoudesta huolimatta uskalsin esiintyä kilpasisarieni kanssa.


Opiskelen tällä hetkellä Turun Kauppakorkeakoulussa avoimen väylän kautta. Tulevaisuudessa suunnittelen hankkivani täydennystä intohimolleni personal trainer -koulutuksen avulla. Yksi tulevaisuuden haave on perustaa oma yritys.

Tänne kirjoittelen siis pääosin aitoa materiaalia arjesta, hyvinvoinnista, herkullisia reseptejä ja kuntosalitreeneistä. Toivon motivoivani lukijoitani hyviin valintoihin ja näin terveellisiin elämäntapoihin. 


Isabella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?