lauantai 16. heinäkuuta 2016

Mitä fitnessmalli-kisa merkitsee minulle?

Osalle tämä kisa ei ole entuudestaan tuttu tai saattaa olla hieman vääränlaisia mielikuvia. Minun osaltani ainakin moni tuttu luuli minun osallistuneen bikinifitness-tyyppiseen kisaan. Meidän ei kuitenkaan kuulu olla niin rasvattomassa kunnossa ja fitnessmalli-kisa on hieman laajempi ja siihen kuuluu arvioitavaksi muutakin kuin fysiikka. Casting oli siis toukokuussa, jolloin valittiin 40 upeasta tytöstä 10 finalistia, joiden matka etenee lokakuussa (23.10) järjestettävään finaaliin I Love Me-messuilla (lisäksi meillä on promoa ja esiintymistä messuilla). Tässä välissä kesällä meillä on ollut koreografia-harjoituksia, tikis-treenit hernesaaressa, kuvaukset Ruissalossa ja tuleva fitnesmalli show ensi-esitys Tuurissa (6.8). Lisäksi aloitimme kaikki blogin kirjoittamisen.

Kategoriat, jonka perusteella voittaja valitaan ovat:

1)Ulkonäkö ja rakenne

Lihaksistoltaan kevyempi kuin fitnesskisaaja. Kiinteä ja selkeälinjainen.

2)Esiintyminen

Esiintyminen erilaisissa tapahtumissa. Urheilullisuutta ryhdikkyyttä, sporttista olemusta ja persoonallisuutta arvostetaan. Positiivisuus ja liikunnallinen elämänasenne.

3)Kuvauksellisuus

Mallin suoriutuminen kuvauksista.

4)Edustavuus

Sosiaalinen media, yleinen toiminta kilpailun aikana (esim. paikalla ajoissa) ja mallin toiminta tuotepromootiossa.

Tarkemmin säännöistä täällä.

1467557692691

 

Mitä fitnessmalli-kisa siis merkitsee minulle? Mahdollisuuksia, intohimoni toteuttamista ja uusiin ihmisiin tutustumista. Tämä kisa on hyvin erilainen kokemus ja pakottaa minua unohtamaan ujouteni, mikä on siis hyvä juttu. Vaikka kokemuksena tämä on uutta ja erilaista, pääsen edustamaan minulle tärkeitä ja osa arkeani olevia asioita. Olen joka hetkestä kiitollinen ja tunnen oppivani uusia asioita koko ajan. Kisa on minusta ihana, koska pääsemme edustamaan terveellisyyttä eikä tarvitse olla täydellinen. Ei tunnu yhtään siltä, että kilpailisimme keskenään vaan sen sijaan toimimme kuin tiimi toisiamme tsempaten ja auttaen. Tulemme keskenään erinomaisesti toimeen, vaikka olemme erilaisia. Kuitenkin yhteiset mielenkiinnot ja positiivisuus yhdistää meitä.

1464014072191

FB_IMG_1463991165640

13718795_905671489556189_7382696547302228350_n

Tärkeintä minulle ei siis ole voittaminen. Tunnen jo voittaneeni ja ylittäneeni itseni. Nyt vain nautin täysin rinnoin kokemuksesta ja sen mukana tuomista haasteista. Haluan suhtautua kisaan stressittömästi ja nauttia joka hetkestä.

Iloista viikonlopun jatkoa!

-Isabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?