sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Heipähei!

Haluaisin tämän ensimmäisen postauksen  omistaa itseni esittelylle ja kertoa hieman taustaani. Olen 19-vuotias  ja asun Turun lähellä, Raisiossa. Valmistuin viime vuonna lukiosta ja nyt on edessä Turun kauppakorkean pääsykokeet. Lähdin viime elokuussa puoleksi vuodeksi Kolumbiaan, jossa tein töitä suvun hotellissa. Äitini on siis kolumbialainen ja isä suomalainen. Osaan sujuvasti myös espanjaa, kiitos äidin! Pääsin äskettäin mukaan fitnessmalli 2016 -kisan finaaliin, mistä olen aivan innoissani.


 Nuorempana kokeilin useaa eri harrastusta (mm. taitoluistelu, baletti, sulkapallo, näytelmäkerho..), mutta en kokenut mitään omaksi jutukseni. Ylä-asteella ja lukion alussa pääosin lenkkeilin tai kävin uimassa sekä pidin kotitreenejä pienillä painoilla. Muistan ajatelleeni, että kuntosalilla käyminen ei ollut oikeaa liikuntaa.
Innostuimme kuitenkin ystäväni kanssa hankkimaan kuntosalijäsenyydet ja aloimmekin käymään ahkerasti ryhmäliikuntatunneilla. Erityisesti pidimme bodypumpista, josta hieman opinkin tekniikkaa eri liikkeisiin. Pikkuhiljaa rohkaistuin käymään salin puolella ja soveltamaan kyseisiä perusliikkeitä siellä. Olinkin yhä enemmän painojen kuin aerobisen liikunnan parissa. Jalkapäivistä tuli lemppareita ja googletin jatkuvasti kaikenlaisia vinkkejä treenaamiseen. Jäin koukkuun raudan nosteluun ja saatoin olla salilla jopa 4 tuntia putkeen.. (huh huh, en onneksi enää niin kauan salilla pumppaile). 


Vasemmalla kuva kunnostani ennen salilla käymisen aloittamista ja oikealla päivä ennen fitnessmalli-castingia

Olen aina syönyt melko terveellisesti ja pystynyt syömään kaikenlaista, mutta kiinnostukseni kokkailuun ja terveellisempiin vaihtoehtoihin kasvoi erityisesti viime vuonna dieetin myötä. Kun totuin olemaan ilman herkkuja, jäin sen sijaan koukkuun vihanneksiin ja ihan oikeasti innostuin niistä :D Uskon kuitenkin, että ruokavaliossa kaikesta tulee nauttia kohtuudella. Mun kanssa ei kyllä kannata mennä ruokakauppaan, koska siellä kestää kauemmin kuin vaatekaupassa… Tykkään tutkiskella eri tuotteiden ravinto-arvoja ja löytää sen parhaimman vaihtoehdon. Kokeilenkin usein reseptejä, joilla voi korvata ne perinteiset herkut. Mielestäni hyvä olo näkyy myös ulospäin ja haluan pitää kropastani huolta sekä antaa sille sen tarvitsemat ravinteet.
Hain fitnessmallikisaan, koska tämä elämäntyyli on intohimoni. Pidän myös todella paljon auttamisesta ja innostun aina, kun joku kysyy vinkkejä. Yksi haaveistani onkin valmistua personal traineriksi. Toivon motivoivani edes yhtä ihmistä ja jakamaan innostustani. Haluan levittää sanomaa terveellisistä elämäntavoista ja kaikesta positiivisesta, mitä niistä seuraa. Usein ihmisillä on negatiivinen mielikuva, jonka mukaan syömisiä pitäisi tarkkailla orjallisesti ja liikkua päivittäin hullun lailla. Tärkeää on mielestäni myös korostaa jokaisen psyykkistä terveyttä.

Olen aina halunnut päästä ujoudestani eroon. Uskon, että tämä kokemus tulee auttamaan minua paljon. Odotan innolla, että pääsen viettämään tätä kesää muiden upeiden finalistien kanssa ja oppimaan uusia asioita! Kokemustani, reseptejä, treenejä ja muuta jännää pääset seurailemaan instagramista @marjaisabella ja tietenkin tarkemmin täältä blogista. Arkisemmat ja hassut päivitykseni löytää snapchatista nimellä marjaisabella.
Iloista kesän alkua! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate

Minkälaisia postauksia enemmän?